Bilindpakninger

Vi har mere end 20 års erfaring med bilindpakning, og har pakket mere end 1.500 biler ind.
Vi har været med helt fra starten, og går ikke på kompromis med kvaliteten, men bruger den nødvendige tid og omhu for at opgaven bliver helt perfekt. Vi har uddannet nogle af verdens bedste foliemontører, og hos os er du i sikre hænder, når det drejer sig om bilindpakning.

Med en bilindpakning kan du lave et farveskift på din bil, benytte den som en reklamesøjle og skabe opmærksomhed for et bestemt produkt og dit firma. En indpakning fungerer som et ekstra beskyttende lag på din bil. Det vil sige, at originallakken bliver beskyttet mod stenslag og ridser fra vaskebørster, så den fremstår som ny, når folien afmonteres. På den måde opnår din bil en højere værdi, når du vil sælge den. En indpakning er desuden ofte billigere end en omlakering.

Vil du have en mat eller en blank overflade? Vil du have specielle mønstre eller billeder? ALT kan lade sig gøre – kun fantasien sætter grænser. Kom evt forbi og se vores store udvalg af farver og mønstre, og få en snak med os, så vi sammen kan finde frem til præcis det, du drømmer om.

Info om vedligeholdelse
Det er vigtig at din bil er nyvasket og rengjort når du kommer med den til os, både for dekoration og indpakning.
Læs mere om Garanti og vilkår

Ring til os
75 501 505

Kontakt os
mail@supersign.dk

Vores lokation
Birkedam 10A, 6000 Kolding

Åbningstider
08:00 - 16:00
Lørdag & søndag - lukket

Ring til os
75 501 505

Kontakt os
mail@supersign.dk

Vores lokation
Birkedam 10A, 6000 Kolding

Åbningstider
08:00 - 16:00
Lørdag & søndag - lukket